La quarta gala de Ballarins Catalans al Món arriba dissabte a Sant Cugat

El Teatre-Auditori Sant Cugat acull ballarins professionals catalans que formen part de les principals companyies internacionals de dansa


  • Comparteix:

La gala se celebrarà dissabte al Teatre-Auditori / Foto: Cedida (Roger Cuadrado)

La gala se celebrarà dissabte al Teatre-Auditori / Foto: Cedida (Roger Cuadrado)

La quarta edició de la gala Ballarins Catalans al Món arriba a Sant Cugat aquest dissabte a les 20 h al Teatre-Auditori. L'espectacle està protagonitzat per ballarins professionals catalans que ballen en les principals companyies de dansa a escala mundial. Les poques entrades que queden, es poden adquirir a través del web de l'equipament.


COMPRA AQUÍ LES ENTRADES

La gala neix amb la intenció de reunir a Catalunya els ballarins del país que aconsegueixen triomfar en el món de la dansa, però que, per manca d'una companyia nacional, marxen a l'estranger. Des de l'organització destaquen que és una gran oportunitat per gaudir de ballarins professionals d'un nivell excepcional, dirigits per Marisa Yudes. Després de tres edicions amb totes les entrades exhaurides, la direcció de la gala vol seguir endavant amb el projecte i fer que es converteixi en un acte de referència al país.

Dins del marc de l'espectacle es presentarà oficialment, per primera vegada, l'Associació Internacional de Ballarins de Catalunya (AIBC). Aquest projecte està format per joves ballarins catalans que, després de formar part d'edicions anteriors de la gala, han decidit congregar-se amb l'objectiu d'unir la comunitat de dansa de Catalunya, promoure-la i crear una xarxa de comunicacions entre tots ells. Dins de l'AIBC hi tenen cabuda ballarins, coreògrafs, mestres i professors, institucions, escoles, companyies, estudiants i familiars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.