Aiala actuarà aquest divendres al Mercantic

La cantant, que participa al disc de la Marató de TV3, hi interpretarà el seu nou àlbum a partir de les 23 h


  • Comparteix:

Aiala cantarà aquest divendres al Mercantic. / Foto: @aialamusic (Enric Minguillón)

Aiala cantarà aquest divendres al Mercantic. / Foto: @aialamusic (Enric Minguillón)

La cantant local Aiala actuarà aquest divendres a la sala El Siglo del Mercantic a les 23 h. Les entrades, que ja s'han posat a la venda, es poden adquirir de manera anticipada a través del portal en línia Entradium, a 10 euros; o bé el mateix dia a taquilla per 12 euros. Aiala, que presentarà el seu segon àlbum d'estudi titulat '2021: An Earth Oddity', ha participat aquest any en el disc de la Marató de TV3 d'aquest 2021 cantant la cançó 'You'll be my heart' de Phill Collins en català.

ESCOLTA-HO


PER COMPRAR ENTRADES, AQUÍ

Jara Aiala, que va créixer al districte de les Planes, ha explicat al programa 'Connectats' que aquest segon àlbum és un recull d'escrits seus de la vida quotidiana on tracta, sobretot, les relacions entre persones, els sentiments, i a través de la música intenta donar-li un sentit. A banda d'això, la santcugatenca no es casa amb cap estil musical, però en el seu nou àlbum es troben majoritàriament ritmes de cançons de soul, reggae i blues.

Les seves fonts d'inspiració, ha dit, són el director de cinema Stanley Kubrick i el cantant David Bowie, ja que tenien una manera de dir les coses "poc habitual", perquè els hi agradava donar "moltes voltes a les coses".

Aiala, juntament amb Arnau Griso, són els artistes santcugatencs que participen al disc de la Marató de TV3 d'aquest any, dedicada a la salut mental. Aiala versiona una cançó de Phill Collins, i el duet Arnau Griso a Juanes amb el seu 'A Déu li demano', també en català.


Aiala

Tracto sempre de la vida quotidiana, en els sentiments, en les persones, les relacions de les persones no amoroses, sinó amb tots els sentits i intento donar-li un sentit amb la música a tot això.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.