Jordi Cuixart assistirà aquest dissabte al concert d'homenatge a Pau Casals

L'acte, que tindrà lloc al Teatre-Auditori, forma part dels actes de commemoració del 50è aniversari de la Medalla de la Pau a Pau Casals


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu dels germans Claret / Foto: Crèdit Andorrà

Imatge d'arxiu dels germans Claret / Foto: Crèdit Andorrà

El president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, serà el convidat d'honor al concert 'Pau Casals: en homenatge', amb Lluís Claret al violoncel, Gerard Claret al violí i Àlex Ramírez al piano, aquest dissabte (20 h) al Teatre-Auditori. L'espectacle, que forma part dels actes de commemoració del 50è aniversari de la Medalla de la Pau a Pau Casals, serà una reproducció del concert que Pau Casals va interpretar l'any 61 a la Casa Blanca, convidat pel president nord-americà John F. Kennedy.

L'Associació dels Amics de la UNESCO, l'Ateneu Santcugatenc i Òmnium Sant Cugat, amb la col·laboració del TOT Sant Cugat i l'escola Fusió, commemoren així la memòria de Pau Casals i renoven "el compromís amb la llengua, la cultura, i la col·laboració de tots, en la memòria del país".


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.