L'Escola d'Art i Disseny de Sant Cugat celebra 40 anys 'fent escola' i 'teixint camins'

La comunitat educativa de l'escola ha celebrat l'aniversari amb una trobada amb un 'mapping' i música en directe


  • Comparteix:

La directora de l'EAD Sant Cugat, Eva Virgili, i l'alcaldessa, Mireia Ingla / Foto: Cugat Mèdia

La directora de l'EAD Sant Cugat, Eva Virgili, i l'alcaldessa, Mireia Ingla / Foto: Cugat Mèdia

L'Escola d'Art i Disseny (EAD) de Sant Cugat ha pogut celebrar, per fi, el seu 40è aniversari. El centre és de titularitat municipal des de 1980, tot i que va néixer anys abans com a iniciativa privada. La pandèmia va obligar a ajornar fins ara la commemoració, que ha aplegat alumnes i professorat (d'ara i d'abans) al jardí de les instal·lacions. La directora de l'EAD, Eva Virgili, ha posat en valor que aquest recorregut ha estat possible gràcies a totes les generacions que hi ha han passat, que han 'fet créixer l'escola de tots els vessants'.

Sota el lema '40 anys fent escola, 40 anys teixint camins', Virgili s'ha acompanyat d'antics directors del centre, que han exposat la satisfacció d'haver contribuït en la història de l'EAD.

També ha assistit a la trobada l'alcaldessa, Mireia Ingla, acompanyada d'alguns regidors de l'equip de govern. Ingla ha subratllat "l'orgull" que l'EAD formi part del Patronat Municipal d'Educació, configurat d'una "oferta educativa molt plural". Per a l'alcaldessa, aquest centre és petit "de capacitat, però és una gran escola amb un gran projecte".

La trobada ha comptat amb un 'mapping' que ha il·luminat i donat vida a la façana del centre, així com amb actuacions musicals.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.