Jofre Llombart presenta el seu primer conte infantil 'a casa'

L'acte de presentació de 'Hi havia una vegada un cos' ha tingut lloc aquest dimecres a La Unió


  • Comparteix:

Laura Grau i Jofre Llombart durant la presentació del conte / Foto: Cugat Mèdia

Laura Grau i Jofre Llombart durant la presentació del conte / Foto: Cugat Mèdia

El periodista santcugatenc Jofre Llombart ha presentat el seu conte 'Hi havia una vegada un cos' a la Sala Clavé de La Unió. Llombart ha explicat que, després d'haver-lo presentat a Barcelona, Terrassa i Sabadell, està molt content de 'tancar les presentacions a casa'. Com a anècdota, l'actual secretari general de Difusió de la Generalitat ha recordat que el mateix espai de la presentació havia estat anteriorment 'La Unió Nova', 'una de les discoteques de Sant Cugat on jo vaig començar a sortir', ha precisat.

A l'acte, organitzat pel 'TOT Sant Cugat' i La Unió, amb la col·laboració d'Alexandria Llibres i Òmnium i el patrocini de Finques Amat, també hi ha participat Martina Llombart, filla del periodista i la primera oient de la història inventada pel seu pare durant el confinament.

Una nit, Martina li va dir al seu pare que no podia dormir perquè no estava cansada. Per ajudar-la a relaxar-se, el periodista li va relatar la feina que havia fet cadascuna de les parts del seu cos durant el dia, perquè la nena s'adonés que elles sí que n'estaven, de cansades. La sorpresa va venir l'endemà, quan Martina li va demanar que li tornés a explicar "el conte de les parts del cos" i el relat es va convertir en una tradició familiar.

Aviat a l'hora del conte també s'hi va apuntar el seu fill Jan i, més endavant, desenes de nens i nenes, gràcies a una nota de veu de whatsapp que es va fer viral. Ara, amb la publicació del conte per part de l'editorial Columna, encara podrà ajudar a dormir a molts més infants.


Jofre Llombart

Tancar les presentacions a casa meva, en un lloc que conec tant com és La Unió, de fet ho presentarem a una sala que abans era La Unió Nova, una de les discoteques de Sant Cugat on jo vaig començar a sortir. És com tancar molts cercles, presentar-ho aquí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.