El Teatre-Auditori Sant Cugat torna a passar 'Un Nadal amb Mr. Scrooge'

El projecte musical d'Aula de So torna a l'escenari santcugatenc després que la pandèmia ho impedís l'any passat


  • Comparteix:

Més de 400 infants i joves de centres educatius de Sant Cugat, Rubí, Cerdanyola i Barberà del Vallès han gaudit de la música i de l'espectacle com a protagonistes. Ha estat amb 'Un Nadal amb Mr. Scrooge', que s'ha representat amb dues funcions aquest dimecres al Teatre-Auditori. Es tracta d'una adaptació del 'Conte de Nadal' de Charles Dickens, impulsada per Aula de So des de fa 10 anys i que compta amb la producció del Cor Infantil de Sant Cugat i el suport de l'Ajuntament.

Un dels responsables de la direcció musical de l'espectacle, Oriol Castanyer, ha celebrat que l'espectacle s'hagi pogut tornar a celebrar, "malgrat que les condicions encara no són les ideals". Això s'ha reflectit sobre l'escenari, amb una imatge inèdita: els joves intèrprets han hagut de portar la mascareta durant tota la representació. Tot i això, Castanyer veu el got mig ple: "Podem fer activitats com aquesta que teníem tantes ganes de recuperar".

L'espectacle d'enguany ha comptat amb la participació d'alumnes de l'Escola Catalunya, l'Institut del CAR Sant Cugat, l'Institut Leonardo da Vinci, l'Institut Jaume Mimó, l'Institut JV Foix i l'Institut Can Llobet, de Sant Cugat, Rubí, Cerdanyola i Barberà del Vallès. Tots ells han preparat l'espectacle durant el primer trimestre del curs i conformen el cor general de l'espectacle. En aquest sentit, l'alcaldessa, Mireia Ingla, ha posat en valor el fet que 'Un Nadal amb Mr. Scrooge' tingui la col·laboració de centres escolars de ciutats veïnes: "Ens agrada teixir aquestes complicitats".




Oriol Castanyer

Malgrat que les condicions no són les ideals, ho hem pogut a engegar. Encara canten amb mascareta, però podem fer activitats com aquesta, que teníem tantes ganes de recuperar.

Mireia Ingla

És una activitat que ens agrada molt perquè també hi col·laboren estudiants de les ciutats veïnes. Ens agrada teixir aquestes complicitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.