Darrer dia per presentar originals al IV Premi de Poesia Sant Cugat a la memòria de Gabriel Ferrater


  • Comparteix:

Fins el moment, s'han rebut 30 obres però s'espera igualar els prop de 90 originals rebuts l'any passat

Fins el moment, s'han rebut 30 obres però s'espera igualar els prop de 90 originals rebuts l'any passat

Avui finalitza el termini per presentar originals al premi de poesia Sant Cugat a la Memòria de Gabriel Ferrater, que enguany arriba a la seva quarta edició. Fins a data d'avui s'han rebut 30 propostes, però des de l'Ajuntament recorden que la majoria de participants esperen fins el darrer moment per presentar la seva obra i es mostren esperançats d'igualar, almenys, els 87 originals presentats l'any passat.

El termini per presentar els originals va començar a finals del mes d'octubre, coincidint amb la presentació de les bases de la quarta edició d'aquest certamen, un dels més ben dotats en llengua catalana.

Fins a dia d'avui, s'han rebut una trentena d'obres, però des de l'organització del premi confien igualar, com a mínim, els 87 originals que es van presentar l'any passat. I és que tal i com ha recordat la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, la majoria de persones esperen fins el darrer moment per presentar els seus reculls de poemes, i a banda, cal deixar un marge de quinze dies per aquelles persones que facin arribar la seva obra per correu. Escoltem Àngels Solé.

Àngels Solé

Han arribat unan trentena de propostes però queden quinze dies des del dia que es tanca per la gent que ho envia per correu amb data d'avui.


D'aquesta manera, no serà fins d'aquí a dues setmanes que es coneixerà el nombre definitiu d'originals que optaran a aquest premi.

Recordem que el nom del guanyador de la quarta edició del Premi de Poesia Sant Cugat a la memòria de Gabriel Ferrater es donarà a conèixer el dia 27 d'abril, coincidint amb l'aniversari de la mort del poeta. Com cada any, a més, Edicions 62 publicarà l'obra guanyadora.

En aquesta ocasió però, cal remarcar que les bases del certamen incorporen com a novetat el fet que el guanyador passarà a formar part del jurat del premi per a la següent edició. A banda, aquest any aquest premi s'inscriurà també dins les activitats de l'Any del Llibre i la Lectura a la nostra ciutat, que han començat precisament amb una taula rodona en homenatge a Gabriel Ferrater.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.