L'escola Aula de So celebra Nadal a ritme de musicals

L'espectacle d'aquest dissabte ha estat una mostra del musical sencer que estan preparant per al mes de maig


  • Comparteix:

L'espectacle d'un dels grups de teatre musical d'Aula de So / Foto: Cugat Mèdia

L'espectacle d'un dels grups de teatre musical d'Aula de So / Foto: Cugat Mèdia

L'escola de música Aula de So ha ofert una mostra de Nadal dels grups de teatre musical als jardins del Vallès. Una de les seves professores de cant Bruna Marín ha explicat que aquest cap de setmana abans de festes s'ha volgut presentar una mostra de l'espectacle final que estan preparant per al mes de maig, en què cada grup interpretarà un musical diferent. El que s'ha pogut veure aquest dissabte ha estat, doncs, 'una petita mostra de cada grup amb un parell de temes i una petita escena per lligar-ho', ha comentat Marín.

Les primeres de pujar a l'escenari han estat les alumnes del grup infantil, que han canat i ballat dues peces del musical 'Canta!'. Després les han seguit el grup juvenil, interpretant 'High School Musical', i el grup avançat, amb una barreja de diversos musicals. Per acabar, Aula de So ha presentat el seu grup d'adults, que és nou d'enguany i s'ha estrenat en aquesta audició amb dues cançons de 'Mamma Mia!'.





Bruna Marín

Avui és una mostra. L'espectacle final és al maig que és quan fem el musical sencer en què cada grup té el seu. Ara és una petita mostra de cada grup amb un parell de temes i una mini escena per lligar-ho. Avui, per exemple, el vestuari encara és secret. Avui anem totes d’uniforme de teatre musical, però ningú no porta vestuari encara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.