El Nadal ressona pels carrers de Sant Cugat

Fusió Música i Dansa i Sant Cugat Comerç han fet possible una nova edició de 'Nadal al carrer'


  • Comparteix:

L'esperit nadalenc s'ha fet sentir als carrers del centre de Sant Cugat aquest dimarts de la mà de diverses escoles de música locals. 'Nadales al carrer', una iniciativa impulsada per Fusió Música i Dansa i Sant Cugat Comerç ha tornat a fer voltar pels carrers corals prop de 300 joves i infants que han delectat els vianants amb les seves cançons tradicionals. L'epicentre de la iniciativa, que enguany ha celebrat la 15a edició, ha estat la plaça de Barcelona, amb un escenari i una xocolatada per als cantaires i les famílies.

La directora de l'escola Fusió, Gemma Navarra, ha celebrat que malgrat la incertesa arran de la situació sanitària, les 'Nadales al carrer' s'han pogut dur a terme. "Els infants han pogut viure la normalitat del Nadal: poder cantar, gaudir, actuar per a la família", ha explicat.

'Nadales al carrer' ha tingut la participació dels cors Jove i Infantil de l'escola Fusió, de l'escola Ricomà, de les corals de l'escola El Pinar de Nuestra Señora i del Cor de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels. Arran de la situació sanitària, les corals de la llar d'infants Magnòlia no han pogut participar-hi.


Gemma Navarra

Els infants han pogut viure la normalitat del Nadal. No sabíem si amb la Covid ho podríem fer i al final sí. És una gran al·legria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.