El Concert de Valsos i Danses porta l'esperit nadalenc al Teatre-Auditori

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat ha interpretat peces d'Strauss, Strauss Jr., Rossini, Brahms i Brotons, entre d'altres


  • Comparteix:

El tradicional Concert de Valsos i Danses, interpretat per l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, s'ha celebrat aquest dilluns al Teatre-Auditori, amb la màxima ocupació possible que, a causa de les mesures sanitàries, s'ha reduït al 70%. Amb la direcció de Josep Ferré, els músics han tocat peces de Johann Strauss, de Johann Strauss Jr., de Rossini i de Brahms, entre d'altres. A més, com és habitual en aquest concert, també s'ha interpretat una suite de Salvador Brotons que inclou vuit nadales, entre les que s'hi han pogut sentir 'El desembre congelat' i 'A Betlem me'n vull anar'.

Josep Ferré ha explicat a Cugat Mèdia que aquest és un "concert diferent", on es barregen "la música popular amb l'elegància i el 'glamour' d'una orquestra simfònica". A més, com que inclou música que ha estat creada per ballar, "és música alegre, positiva i es presta al somriure i al riure de les petites bromes que, per tradició, s'afegeixen".

La pròxima parada de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat és el 29 de desembre, a Reus i, posteriorment, també actuarà a Vilassar de Dalt, l'1 de gener, i a Montcada i Reixac, el segon dia de l'any.




Josep Ferré

Aquest concert és un concert diferent, de música popular, però amb una elegància i un 'glamour' que li dona l'Orquestra Simfònica. És un concert a cavall entre la música tradicional i la música més culte, i això li dona un encant especial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.