Una exposició de Casademont Le Vieux obre el 2022 a la Canals Galeria d'Art

La mostra obrirà portes a les 12 h de l'1 de gener, tant de manera presencial com en línia


  • Comparteix:

El Monestir de Sant Cugat pintat per Casademont / Foto: Canals Galeria d'Art

El Monestir de Sant Cugat pintat per Casademont / Foto: Canals Galeria d'Art

La Canals Galeria d'Art enceta el 2022 amb una exposició de l'artista Francesc Casademont, conegut artísticament com a Casademont Le Vieux. L'autor, que va viure a Sant Cugat, va retratar indrets tan coneguts com el Monestir, així com l'església de Cadaqués, municipi on també va viure. La mostra, que porta per nom 'De Sant Cugat a Cadaqués' es podrà visitar presencialment a partir de les 12 h de l'1 de gener, però també en línia.

Casademont Le Vieux és un dels artistes destacats del segle XX. La seva obra ha estat reconeguda internacionalment i ha rebut, entre altres distincions, la Creu de Sant Jordi l'any 1994. També va ser acadèmic de la Reial Acadèmia de les Belles Arts de Sant Jordi. El seu vincle amb Sant Cugat va començar l'any 1967 quan es va incorporar com a professor i director del Departament d'Art del col·legi Viaró.

La pintura de Francesc Casademont es caracteritza per la seva austeritat i una visió del paisatge estructurat de manera que el joc de línies dibuixa les diferents formes amb suggeriments geomètrics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.