Neix l'Associació d'amics de Pedra i Sang amb la intenció de vetllar per l'obra i per treballar a l'entorn de les arts escèniques


  • Comparteix:

L'entitat compta amb 47 socis fundacionals

L'entitat compta amb 47 socis fundacionals

Amb la intenció de donar suport a l'obra nadalenca 'Pedra i Sang' ha nascut oficialment l'Associació d'Amics de Pedra i Sang integrada per 47 socis fundacionals, la major part actors del muntatge. El primer acte de l'Entitat serà la presentació, el proper 12 d'abril, del llibre de l'obra amb el que s'adjuntarà un CD amb la lectura sramatitzada.

La companyia Tetrateatre ha engegat amb 47 socis fundacionals l'Associació d'amics de Pedra i Sang, l'entitat que vol vetllar per l'obra històrica de la nostra ciutat. Aquesta però no és la única intenció de l'Associació, que vol ser a més una entitat activa a l'etorn de les arts escèniques que crei un col·lectiu d'espectadors o que organitzi conferències, com a explicat Ma Dolors Vilarasau directora Tetrateatre i presidenta de l'Associació d'amics de Pedra i Sang.

Maria Dolors Vilarasau

La primera finalitat és vetllar per Pedra i Sang, però n'hi ha d'altres a l'entorn de les arts escèniques com crear una associació d'espectadors o de poder fer conferències o una escola d'art dramàtic


Recordem que enguany 'Pedra i Sang, l'obra que reviu l'assassinat de l'Abat Biure a mans del noble Berenguer de Saltells al monestir de la nostra ciutat, no ha pogut representar la seva cinquena edició per desavinences amb l'Ajuntament. Maria Dolors Vilarasau, considera que tot el procés amb l'equip de govern ha acabat aportant coses positives, com el suport social que ha rebut l'obra.

Maria Dolors Vilarasau

Hi ha hagut una sèrie de ferts negatius però també positius com consolidar l'espectacle i rebre ajudes de la Generalitat i l'Ajuntament i el suport social.


Un dels primers actes que realitzarà la nova associació serà la presentació de cara a Sant Jordi del llibre 'Pedra i Sang', en el que a més del text de Josep Maria Jaumà hi haurà un text històric dels fets de Lluís Calvo i un Disc Compacte amb la lectura dramatitzada del muntatge. Tots aquells que vulguin fer-se socis de l'entitat podran fer-ho abonant una quota anual de 36 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.