'Doce Galaxias y una corbata de patitos', el nou llibre del santcugatenc Jordi Brizo

Editada per Valhalla Ediciones, és una comèdia juvenil-adulta que narra les peripècies d’una tripulació unida a la força


  • Comparteix:

‘Doce Galaxias y una corbata de patitos’ és el nou llibre del santcugatenc Jordi Brizo / Foto: Jordi Brizo

‘Doce Galaxias y una corbata de patitos’ és el nou llibre del santcugatenc Jordi Brizo / Foto: Jordi Brizo

'Doce Galaxias y una corbata de patitos', el primer llibre del santcugatenc Jordi Brizo, arribarà a les llibreries a finals del mes que ve. La novel·la, editada per Valhalla Ediciones, és una comèdia juvenil-adulta que narra les peripècies d’una tripulació unida a la força. Es pot comprar l'exemplar per prevenda a la web de l’editorial. Aquells que el comprin en prevenda, obtindran el llibre firmat.

ESCOLTA-HO

L'autor, en declaracions a Cugat Mèdia, ha explicat que feia temps que pensava a escriure, fins que, uns mesos abans del confinament total, va començar i "va aprofitar" aquest confinament per acabar-la. Relata que, durant el procés d'escriptura, tenia uns amics a qui enviava cada capítol per rebre la seva opinió, i a aquests "els ha agradat molt" el llibre. Tot i així, comenta que té ganes de rebre els comentaris d'aquells que no el coneixen encara.

Brizo recalca que el gènere que més destaca és l'humor i que es tracta d'una aventura espacial "com podria ser Star Wars o els Guardians de la Galaxia". Detalla que, tot i que superficialment és d'acció i aventura, el tema de fons és la família escollida, ja que tots els personatges venen amb un rerefons de pàries socials, de solitaris i amb aquesta tripulació "acaben trobant una família".

El santcugatenc també confessa que no serà la seva última novel·la, sinó que ja està treballant en una altra perquè ha descobert que "li encanta escriure".



Jordi Brizos

Espero el feed-back real de gent que no em conegui, del públic general, que això arribarà quan hagi d'arribar. Als meus amics els hi encanta i la meva mare diu que és la millor novel·la que ha llegit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.