Mayumana porta el seu espectacle de dansa i percussió 'Currents' al Teatre-Auditori

Es podrà veure dissabte dia 29 de gener en dues funcions, una a les 17.30 h i l'altra a les 20.30 h


  • Comparteix:

Espectacle de Mayumana / Foto: Cedida per Teatre-Auditori

Espectacle de Mayumana / Foto: Cedida per Teatre-Auditori

La companyia Mayumana arriba al Teatre-Auditori amb la seva última producció 'Currents'. És un espectacle de dansa i percussió que es podrà aquest dissabte en dues funcions, una a les 17.30 h i l’altra a les 20.30 h. Les entrades oscil·len entre els 27 i els 34 euros.

COMPRA AQUÍ LES ENTRADES

'Currents' es va crear per al Festival de la Llum de Jerusalem i està inspirat en la disputa històrica que van mantenir els inventors Thomas Edison, creador del corrent continu, i Nikola Tesla, creador del corrent altern. Així doncs, basat en aquesta 'batalla de corrents', la companyia arriba amb un espectacle on es mostra aquesta disputa a través de llums i sons propis.



Mayumana, fundada el 1996 a Israel, compta amb un equip d'artistes internacional que combinen la dansa, la percussió i els efectes electrònics i d'il·luminació de l'escenari. El grup té una trajectòria de 24 anys d'activitat amb més de 156.000 exhibicions arreu del món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.