L'artista santcugatenc Paco Minuesa omple de color i esperança la Galeria Subex de Barcelona

L'artista inaugura aquest dimarts l'exposició 'Jo²', que es podrà veure fins al 5 de març


  • Comparteix:

L'artista Paco Minuesa davant de dos dels seus quadres / Foto: Cedida

L'artista Paco Minuesa davant de dos dels seus quadres / Foto: Cedida

L'artista santcugatenc Paco Minuesa presenta 'Jo²', una mostra amb la qual busca transmetre 'un missatge d'optimisme, vida i alegria' a través de dues mirades: la del paisatge urbà i la del paisatge humà. Dues mirades que, segons l'artista, 'en realitat sovint es donen la mà i, de fet, són gairebé la mateixa'. L'exposició, que s'inaugura aquest dimarts, 1 de febrer, es podrà veure a la Galeria Subex, del carrer Mallorca, 253, de Barcelona, fins al 5 de març.

Les obres mostren paisatges de Barcelona, persones de l'entorn més immediat de l'artista, gent als bars i caminant pel carrer. I és que, després de la pandèmia, Minuesa considera que "tots tenim aquest desig de veure la llum al final del túnel i cerquem amb l'art, i altres manifestacions, aquesta esperança".

En aquest sentit, el santcugatenc reconeix que la pandèmia li ha servit "de càbala", i li ha donat espai "per recapacitar sobre les coses". "Gràcies a aquest recolliment amb tu mateix, han sortit, ja sigui de l'ànima o de l'intel·lecte, uns productes molt sincers", confessa.


Paco Minuesa

El que faig és paisatge, sobretot de Barcelona, i la gent del meu entorn més immediat. Per mi, en definitiva, el paisatge humà i el paisatge urbà és el mateix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.