'L'Aneguet Lleig' arriba a Can Ninot aquest cap de setmana

L'espectacle de titelles es fa amb motiu del Carnaval


  • Comparteix:

Un moment del muntatge 'L'Aneguet Lleig' a Can Ninot de Sant Cugat / Foto: Cedida

Un moment del muntatge 'L'Aneguet Lleig' a Can Ninot de Sant Cugat / Foto: Cedida

Can Ninot presenta l'espectacle 'L'Aneguet Lleig' aquest cap de setmana, una funció de titelles dirigida als més petits. L'estrena de l'obra és amb motiu de Carnaval, i anima els infants a assistir-hi disfressats. La companyia farà una doble estrena, aquest dissabte a les 18 h i diumenge a les 12 h, al número 10 del carrer de Sallés.

'espectacle mostra la coneguda història de l'aneguet lleig, que marxa de la seva granja perquè els seus amics no el deixen jugar amb ells per ser diferent. En marxar, coneix amics que no s'enriuen d'ell pel seu color i la seva mida, i finalment descobreix que és diferent perquè no és un ànec, sinó un cigne.

La venda d'entrades és través de la pàgina web de Can Ninot. El preu de l'entrada és de 7,5 euros i gratuït per a nadons de menys de 18 mesos. El teatre anima les famílies a passar el Carnaval a Can Ninot, i per fer-ho sorteja dues entrades per a l'espectacle 'En tabalet', del proper 6 de març. Per participar en el sorteig, els aspirants hauran de penjar una foto a l'espectacle d'aquest cap de setmana amb la seva disfressa i penjar-la a Instagram o a Facebook etiquetant el compte de Can Ninot.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.