Marcel Serra (Gausacs): 'El que necessitem és començar a caminar, a fer castells amb normalitat i passar-ho bé'

Després de dos anys d'aturada, els Gausacs inicien la nova temporada amb una actuació a Sarrià i una calçotada popular a Sant Cugat


Temes relacionats

Els Gausacs aconsegueixen els avals i podran reformar el nou local (15/feb/22)


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat en una imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Els Castellers de Sant Cugat en una imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Els Castellers de Sant Cugat es preparen per iniciar la nova temporada després de dos anys d'aturada a causa de la pandèmia de la Covid-19. Els Gausacs duran a terme la seva primera actuació aquest diumenge 6 de març a Sarrià, amb motiu de la Trobada de Colles Castelleres de Sant Medir. Tot i això, els Castellers de Sant Cugat volen començar la temporada envoltats dels seus conciutadans i celebraran una calçotada popular el diumenge 13 de març al parc de Ramon Barnils.

Marcel Serra, cap de colla, explica que els Gausacs encaren amb molta il·lusió aquest inici de temporada i afirma que ara "el que necessitem és començar a caminar, a fer castells amb normalitat i passar-ho bé". Entre els objectius que s'han proposat com a colla, busquen tornar a realitzar castells de 8 i consolidar-los, aconseguint descarregar castells de 8 amb 3, amb 4 i amb torre de 8, progressivament.

Com a entitat, estan treballant en l'obertura del nou local social, un element que esperen que els ajudi a consolidar-se socialment i a apropar els santcugatencs a la colla, "convidant-los a entrar a casa seva", diu Serra. Recentment, els camises verdes han obtingut els avals que els permet sol·licitar el préstec que necessitaven per iniciar la reforma de la nova seu de la colla, ubicada al carrer de Sant Bonaventura, 17.

Per ara, els Castellers tenen planificades diverses actuacions. Després d'aquesta primera trobada diumenge 6 de març a Sarrià, els Gausacs assistiran el 27 de març a Vilafranca i el 10 d'abril a la Diada de la Independència de Gràcia. El cap de la colla castellera, explica que aquestes primeres actuacions els ajudaran a recuperar de nou la confiança per atrevir-se a afrontar castells més grans a mesura que avanci la temporada.

Calçotada popular
La calçotada popular organitzada pels Castellers de Sant Cugat tindrà lloc el diumenge 13 de març al parc de Ramon Barnils. En aquesta jornada es faran diverses activitats infantils al matí i un concert del grup local Calcetes Tradis a la tarda.

Fins al dimecres 9 de març, tothom qui vulgui participar podrà adquirir els tiquets al preu de 10 euros al local d'assaig dels Castellers de Sant Cugat (C/ Dos de Maig, 33), de dimarts a divendres de 20 h a 22.30 h i també a diferents establiments del municipi, com ara Espais d'Imatge, ReRead, Cal Caballu, Pati de Llibres i Alzina Serveis Jurídics.


Marcel Serra

Amb molta il·lusió perquè hem estat dos anys pràcticament parats per la pandèmia. Volem fer castells tota la temporada, una temporada més o menys normal i necessitem començar a caminar, a fer castells amb normalitat i passar-ho bé fent castells què és el que ens fa il·lusió als castellers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.