La música santcugatenca s'uneix a favor de la inclusió social i laboral en el 15è concert solidari del Rotary Club

Les entrades ja estan a la venda i els beneficis es destinaran a l'entitat santcugatenca Gilgal Solidari


  • Comparteix:

Fotografia de família després de la presentació del 15è concert 'Música per a la solidaritat' / Foto: Cugat Mèdia

Fotografia de família després de la presentació del 15è concert 'Música per a la solidaritat' / Foto: Cugat Mèdia

El Teatre-Auditori acollirà el diumenge 10 d'abril a les 19 hores el 15è concert 'Música per a la solidaritat'. Es tracta d'una audició benèfica organitzada pel Rotary Club de Sant Cugat que enguany destinarà els seus beneficis a l'entitat Gilgal Solidari, dedicada a la inclusió social i laboral, especialment al barri de Sant Francesc. La interpretació tindrà segell santcugatenc, ja que anirà a càrrec de l'Orquestra de Cambra de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, dirigida per Josep Farré; l'Orquestra Moderna de Fusió, dirigida per Enric Mestre; i l'Orquestra Simfònica de Fusió, dirigida per Xavier Pagès. La direcció de la dansa anirà a càrrec de Laura Pérez-Osorino.


COMPRA AQUÍ LES ENTRADES

El preu de les entrades és de 20 euros, i les aportacions a la Fila Zero es podran fer al compte ES17 3140 0001 9200 1345 4100, indicant que es destinen al concert 'Música per a la solidaritat'. L'espectacle també es podrà veure per Cugat Mèdia, però des de l'organització es demana una aportació econòmica voluntària al mateix compte de la Fila Zero. Pel que fa al repertori, el públic hi trobarà 'Rosamunde' de Schubert o la banda sonora de 'Pirates del Carib'.

Durant la presentació del concert, Francisco Giménez, president del Rotary Club de Sant Cugat, ha destacat que l'objectiu de tot plegat és ajudar una entitat solidària local, però també els artistes joves de la ciutat. Així, s'ha mostrat satisfet de la feina feta des de l'organització: "Estem molt contents. És una feina que portem fent des de l'estiu passat, per tenir-ho tot preparat per començar a omplir el teatre, i el dia 10 d'abril ser tots aquí a casa gaudint d'aquest magnífic espectacle".

Des de Gilgal Solidari, Rebeca Galán ha expressat el seu agraïment per ser l'entitat beneficiària, cosa que ha descrit com "un regal molt gran" i "un privilegi". També ha comentat que amb la recaptació que s'aconsegueixi amb l'audició, Gilgal Solidari renovarà els seus equipaments tecnològics. "Serà un tros d'espectacle brutal", ha afegit.

La directora de l'escola de música i dansa Fusió, Gemma Navarra, també ha descrit la participació com "un plaer", i ha parlat del concert com un repte per als alumnes de l'escola, ja que "sortiran a l'escenari amb professionals": "Pedagògicament, és importantíssim tenir al costat un professional que t'ajuda, que t'explica i que et dona seguretat. Perquè per als joves, impressiona pujar a un escenari tan important com aquest. Aleshores, això dona confiança i s'aprèn de tots els consells que et pugui donar un professional que tens al costat".

La presidenta de la Fundació Música Simfònica i de Cambra, Flora Puntós, també ha incidit sobre aquest mateix aspecte: "Per nosaltres és important que el jove músic pugui compartir faristol amb un músic professional. És una manera de passar saviesa. És una part pedagògica que ens agrada a nosaltres, poder compartir amb joves", ha explicat.

Per la seva banda, la tinenta d’alcaldia de Cultura, Esther Madrona, ha fet valdre la voluntat de posar el talent cultural local a l'escenari, així com l'ànim del Rotary Club de plantejar nous reptes: "Una de les coses que jo més remarco d'aquesta proposta concreta del concert és, en primer lloc, aquesta idea d'anar sumant esforços, i fins i tot de compartir recursos entre l’Orquestra Simfònica i l'Escola Fusió. Que es puguin conèixer entre ells, i que puguin sortir nous projectes i noves sinergies", ha assegurat. Madrona també ha acabat animant tothom a omplir el Teatre-Auditori el dia 10 d'abril.










Francisco Giménez

Estem molt contents. És una feina que portem fent des de l'estiu passat, per tenir-ho tot preparat per començar a omplir el teatre - ara ja - i el dia 10 d'abril ser tots aquí a casa gaudint d'aquest magnífic espectacle.

Rebeca Galán

Quan ens van trucar per presentar el projecte, i després sortir beneficiàries d'aquest concert... Serà un tros d'espectacle brutal, i estem molt agraïts per l'impacte que tindrà per l'entitat poder renovar l'equipament tecnològic que tenim. És un regal.

Gemma Navarra

Pedagògicament, és importantíssim tenir al costat un professional que t'ajuda, que t'explica i que et dona seguretat. Perquè pels joves, impressiona pujar a un escenari tan important com aquest. Aleshores, això dona confiança i s'aprèn de tots els consells que et pugui donar un professional que tens al costat.

Esther Madrona

Una de les coses que jo més remarco d'aquesta proposta concreta del concert és en primer lloc aquesta idea d'anar sumant esforços, i fins i tot de compartir recursos entre l’Orquestra Simfònica i l'Escola Fusió. Que es puguin conèixer entre ells, i que puguin sortir nous projectes i noves sinergies

Flora Puntós

Per nosaltres és important que el jove músic pugui compartir faristol amb un músic professional. És una manera de passar saviesa. És una part pedagògica que ens agrada a nosaltres, poder compartir amb joves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.