La Unió tanca la celebració de Sant Medir amb un concert de Les Anxovetes i un tast de productes de Collserola

La tinenta d’alcaldia de Cultura ha fet entrega a La Unió Santcugatenca d'un record d'haver sigut entitat banderera d'aquest Sant Medir


  • Comparteix:

El públic escoltant Les Anxovetes, mentre feia un tast de vins i oli de Collserola / Foto: Cugat Mèdia

El públic escoltant Les Anxovetes, mentre feia un tast de vins i oli de Collserola / Foto: Cugat Mèdia

La Unió ha obert per primera vegada el seu pati aquest dissabte per acollir un concert del grup d'havaneres Les Anxovetes i un tast de vins i oli de Collserola de la mà de les cooperatives La Ortiga i l'Olivera. L'activitat estava emmarcada dins la celebració de Sant Medir, i La Unió Santcugatenca l'ha organitzat com a entitat banderera d'enguany.

Abans de començar el concert, la tinenta d’alcaldia de Cultura, Esther Madrona, ha descrit com "un goig" poder fer la primera activitat al pati de La Unió. També ha destacat que fos una de les activitats que acaben de completar el programa de Sant Medir, perquè "la festivitat vagi més enllà del dia 3 de març". Madrona també ha entregat a La Unió Santcugatenca un record d'haver sigut entitat banderera d'aquest Sant Medir: una fotografia feta aquest dijous a la porta de l'Ajuntament, amb els banderers i la representació institucional.

Després ha començat el concert de Les Anxovetes, que han ofert al públic santcugatenc una barreja d'havanera clàssica i tradicional, alguna sardana, i el poema 'Cançó de fer camí' de Maria Mercè Marçal musicat. Una de les cantants d'aquest grup d'havaneres en femení, Marta Pérez, s'ha mostrat molt contenta d'actuar a Sant Cugat: "Ens fa molta il·lusió poder tornar. Havíem de venir aquest Nadal a fer l'espectacle familiar que tenim que es diu 'Ondina', però per coses que no es controlen no vam poder venir. I almenys podem venir a fer la cantada normal", ha comentat.






Marta Pérez

Una barreja d'havanera clàssica i tradicional, alguna sardana, un poema musicat, també. Per tant, una mica de tot. Ens fa molta il·lusió poder tornar. Havíem de venir aquest Nadal a fer l'espectacle familiar que tenim que es diu 'Ondina', però per coses que no es controlen no vam poder venir. I almenys podem venir a fer la cantada normal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.