La 2a Simfònica de Txaikovski arriba al Teatre-Auditori de mà de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat

El concert (divendres 11 de març, 20 h) està dirigit per Salvador Brotons i compta amb Patrícia de No com a flautista solista


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la flautista Patrícia de No / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu de la flautista Patrícia de No / Foto: Localpres

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat interpretarà aquest divendres, sota la direcció de Salvador Brotons, la 'Simfonia núm. 2 en do menor, op.17', de Piotr Ilitx Txaikovski, al Teatre-Auditori de Sant Cugat. A banda de l'exitosa obra del compositor rus, el conjunt interpretarà el 'Concertino per a flauta i orquestra op. 107 en Re major' de la compositora Cécile Chaminade i 'Accents Catalans', obra de la compositora terrassenca Elisenda Fàbregas. L'actuació comptarà amb la santcugatenca Patrícia de No com a flautista solista.

El director de la simfonia, Salvador Brotons, ha explicat al programa de Ràdio Sant Cugat 'Molta Comèdia' que la funció és un "petit homenatge a Ucraïna, 'la petita Rússia' que ho està passant tan malament" per la guerra.

El recital, que començarà a les 20 h, tindrà una durada d'una hora i vint minuts i el preu general de l'entrada és de 28 euros.

COMPRA AQUÍ LA TEVA ENTRADA


Salvador Brotons

Fem la 'Simfonia número dos' de Yxaikovski, que porta per subtítol 'Petita Rússia'. Què és la Petita Rússia? Doncs Ucraïna, i sempre ho ha estat pels russos Ucraïna, la petita Rússia. Però és una mica com si fos un petit homenatge a Ucraïna, ara mateix com ho estan passant malament, doncs no ve malament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.