Spxxn P. dirigeix el videoclip de 'Here2play', el nou senzill dels Stay Homas

El santcugatenc Pere Sala ja havia treballat amb grups com Oques Grasses


  • Comparteix:

Moment del videoclip dels Stay Homas per la cançó 'Here2play' / Foto: Youtube

Moment del videoclip dels Stay Homas per la cançó 'Here2play' / Foto: Youtube

Col·laboració musical amb santcugatencs en ambdós cantons: els Stay Homas, amb Rai Benet, i Pere Sala, conegut com a Spxxn P., han unit forces. Ho han fet amb el nou videoclip de l'últim senzill dels Stay Homas, 'Here2play', que dirigeix Sala. Si bé és cert que Benet i Sala són bons amics, el grup català va pensar en Spxxn P. per dirigir el vídeo després del treball que va fer dirigint el videoclip d'Oques Grasses per a la cançó 'Bye Bye'.

Sala, que també té un projecte musical en solitari, ha explicat a Cugat Mèdia que es dedica a la realització de vídeo, ja que és "el que li dona de menjar", i que la música és, per tant, un hobby del qual gaudeix. De fet, Spxxn P. fa poc ha tret un nou single, 'Mermelada', produït per Scotty D.K i amb un videoclip dirigit per ell mateix. El 8 d'abril publicarà un altre senzill acompanyat d'un videoclip: 'Kebab i Sushi', que serà un avançament del disc de sis cançons que surt també aquest abril.






Pere Sala

Em dedico a la direcció de vídeo, perquè al final és el que em dona de menjar. La música és més un hobby que faig perquè em ve de gust.

Pere Sala 2

Del videoclip dels Stay Homas, concec al Rai, d'aquí de Sant Cugat des de fa molts anys ja, i sóc molt amic també del seu cosí. Arrel d'això el conec pràcticament des que sóc petit. Stay Homas em va trucar per això, però també perquè vaig dirigir l'últim vídeo d'Oques Grasses. Ells havien vist el video i els hi havia molat i teníen ganes de treballar amb mi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.