L'etapa santcugatenca de Grau-Garriga queda plasmada en un emotiu llibre obra del seu nebot, Ramon Grau


  • Comparteix:

El llibre s'ha presentat a la Casa Aymat davant un centenar de persones

El llibre s'ha presentat a la Casa Aymat davant un centenar de persones

'Grau-Garriga, els anys a Sant Cugat (1929-1957) és el títol de llibre sobre aquest reconegut artista santcugatenc que ha escrit el seu nebot, Ramon Grau, i que ha editat Cossetània. L'obra s'ha presentat en un acte molt emotiu, que ha aplegat prop d'un centenar de persones a la Casa Aymat i que ha comptat amb la presència del propi Grau-Garriga. Segons l'autor del llibre, es tracta d'una publicació que mostra el Grau-Garriga 'santcugatenc', tant des de la vessant personal com des de l'artística.

Els records i les vivències del període santcugatenc de Grau-Garriga plasmades en un llibre. Aquest ha estat el centre d'un acte emotiu i ple de sentiments que ha tingut lloc a la Casa Aymat.

Durant la presentació del llibre, el seu autor, Ramon Grau, ha volgut explicar que es tracta d'una obra que presenta el Grau-Garriga més santcugatenc, tant des del punt de vista artístic com des del personal.

De la seva banda, l'homenatjat ha manifestat la seva il·lusió per aquesta obra, explicant així que representa per a ell aquesta publicació. Escoltem Josep Grau-Garriga.

Josep Grau Garriga

Comporta fer memòria d'un tems molt llunyà on van passar coses molt dramàtiques. Això hem va quedar per fer que el que jo trobava meravellós els altres es fixessin.


A l'acte no hi ha han faltat tampoc representants institucionals. La tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha apuntat que l'obra de Grau-Garriga i la seva importància per la nostra ciutat poden equiparar-se al què representen els capitells del Claustre fets per Arnau Cadell. De la seva banda, l'alcalde ha volgut recorda que Grau-Garriga és l'artista santcugatenc amb més projecció internacional. Lluís Recoder.

Luís Recoder

És el nostre artista contemporani amb més projecció internacional. Això fa que es mereixi sobradament aquest homenatge de l'any passat.


Actualment Josep Grau Garriga viu a França on, segons ha explicat, té molts projectes que l'il·lusionen, com la redecoració artística d'una capella abandonada, diverses exposicions i una obra del Quixot, entre d'altres.

El llibre 'Grau-Garriga. Els anys a Sant Cugat (1929-1957)' ha estat editat per Cossetània edicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.