El grup de teatre Espiral de Valldoreix prepara un programa doble per aquest diumenge


  • Comparteix:

El grup de teatre Espiral de Valldoreix organitza aquest diumenge la tradicional jornada teatral. En aquest ocasió el grup teatral tornarà a representar l'obra 'Platero' de Juan Ramon Giménez, que ja van realitzar per la Mostra assolint un gran èxit i el 'Dol d'Alivio' de Santiago Rusiñol. El Casal de Cultura de Valldoreix és un cop més l'escenari escollit. Tots els que vulguin podran assitir a partir de les set de la tarda.

El Casal de Cultura de Valldoreix és un cop més el lloc escollit per realitzar la tradicional jornada teatral, que com cada primer diumenge de mes organitza el grup de teatre Espiral. En aquesta ocasió el grup teatral valldoreixenc ens tornaran a representar 'Platero' i 'd'ol d'Alivio'.

La directora del grup de teatre Espiral, Trini Escrihuela, explica que a 'Platero' s'utilitza un llenguatge àgil i fresc, sota un text que Escrihuela descriu com maquísim. De la mateixa manera s'ha expresat sobre 'D'ol D'alivio', de Santiago Rusiñol. L'escoltem.

Trini Escrihuela

És un text maquísim que està dramatitzat dalt de l'escenari perquè no es faci monòtom. És àgil i fresc, i té un llenguatge molt maco. Pel que fa D'ol d'alivio és surrealista i ens mostra un dol fictici.


Desde la companyia s'anima a tothom que hi vagi, i esperen tenir un gran èxit tal i com van tenir en l'última edició de la Mostra de Teatre de Valldoreix. La jornada començarà a les set de la tarda al casal de cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.