L'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat ja disposa d'un nou local

L'espai, situat al carrer de Castillejos, l'han estrenat aquesta setmana, però no s'inaugurarà de forma oficial fins al juny


  • Comparteix:

El nou local de l'Escola de Música Tradicional està situat al carrer de Castillejos / Foto: EMTSC

El nou local de l'Escola de Música Tradicional està situat al carrer de Castillejos / Foto: EMTSC

L'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat (EMTSC) ja disposa d'un local propi per desenvolupar les seves activitats. L'entitat santcugatenca, que usava espais municipals cedits des de fa dotze anys, durà a terme la seva tasca i guardarà el seu material al nou local privat situat al número 24 del carrer de Castillejos. Aquesta setmana, després de molts mesos de condicionament, ja s'hi han instal·lat, i el pròxim mes de juny s'inaugurarà de forma oficial, coincidint amb diverses celebracions significatives per a l'entitat cultural.

De la mateixa manera, l'entitat santcugatenca, que havia fet servir l'escola Joan Maragall i el cau Berenguer el Gran anteriorment, també espera que el nou local ajudi a visibilitzar la seva tasca. Segons l'Escola de Música, ara afronten un moment "complex i clau", ja que, com moltes altres entitats, han perdut socis durant la pandèmia. A aquesta dificultat, cal sumar-hi les despeses de la posada en marxa de la nova seu, que serà seva com a mínim "per als pròxims quinze anys".

El local, previst per l'ús únic i exclusiu de l'Escola de Música Tradicional, ja està llest i s'ha posat en marxa aquesta mateixa setmana, tot i que la inauguració oficial està prevista pel cap de setmana del 3 de juny, moment en què s'aprofitarà per celebrar la festa dels deu anys de l'escola, que a causa de la Covid-19 no es va poder celebrar.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.