El fill d'Arcadi Oliveres homenatja al seu pare amb un concert al Claustre del Monestir aquest dimecres

El dia que fa un any de la seva mort, Albert Oliveres presentarà el disc 'Preludis d’un adéu', una "fotografia sonora" dels seus últims quinze dies


Temes relacionats

Homenatge per a la continuïtat del llegat de l'Arcadi (10/nov/21)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'Arcadi Oliveres durant una entrevista a Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu d'Arcadi Oliveres durant una entrevista a Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

El Claustre del Monestir de Sant Cugat acollirà aquest dimecres un concert d'homenatge a Arcadi Oliveres el dia que farà un any de la seva mort. Serà un concert del seu fill, Albert Oliveres, amb el que presentarà el seu últim disc, 'Preludis d'un adéu', compost de deu peces a piano que són una 'fotografia sonora' dels últims quinze dies de vida de l'activista santcugatenc. Les entrades ja estan exhaurides.

El concert proposa compartir amb els assistents els darrers dies d'un home "que estimava la vida, fins al final i amb el final". Arcadi Oliveres, fill predilecte de Sant Cugat, va morir el 6 d'abril de 2021 i la seva trajectòria va destacar per la defensa de la pau, la justícia social i la lluita pels drets humans. De la mateixa manera, Oliveres també va ser reconegut amb la Medalla d'Or de la Generalitat.

Es faran dos passis del concert, un a les 20.15 h obert a tothom qui hagi reservat i, posteriorment, un altre a les 21.45 h reservat només per als convidats de la família i de l'organització.

La representació estarà produïda per Primavera Labels, amb la direcció artística de Martí Santcliment, al costat d'un equip artístic format per l'escenògraf Roger Badia i el dissenyador d'il·luminació Jordi Berch. El concert compta amb la col·laboració de l'Ajuntament i del Museu de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.