Sant Cugat torna a Ballar per celebrar el Dia Internacional de la Dansa

Un total de 12 activitats donaran forma a la iniciativa per apropar la dansa als santcugatencs


  • Comparteix:

Imatge d'una edició anterior del Sant Cugat Balla / Foto: Localpres (Ajuntament)

Imatge d'una edició anterior del Sant Cugat Balla / Foto: Localpres (Ajuntament)

Sant Cugat celebrarà el Dia Internacional de la Dansa amb una nova edició del Sant Cugat Balla. Una dotzena de propostes aproparan entre el 24 d'abril i l'1 de maig les diferents disciplines i estils en una mostra de la dansa de casa. L'objectiu d'aquesta iniciativa impulsada per l'Ajuntament i la Taula de Dansa és dinamitzar, fomentar i divulgar aquesta disciplina artística. Per fer-ho possible, el programa compta amb activitats per a tots els públics com mostres, classes participatives i espectacles; així com un concurs d'Instagram.


CONSULTA AQUÍ EL PROGRAMA D'ACTIVITATS

"Ballar és una activitat que tothom pot fer i gaudir, per això la dansa és una disciplina artística inclusiva i participativa", ha afirmat la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, qui ha agraït a les entitats i escoles la feina feta per programar els espectacles de 'Sant Cugat Balla 2022'.

El gruix d'activitats tindrà lloc entre el 29 i 30 d'abril. Aquell mateix divendres, Dia Internacional de la Dansa, es llegirà el manifest a la plaça d'Octavià amb la participació de les escoles que formen part de la Taula de Dansa:
  • Fusió Música i Dansa
  • Laura Esteve Centre de Dansa
  • General Giap
  • Escola Sant Cugat
  • La Tacones
  • Esbart Sant Cugat
  • Grup Mediterrània
  • Sant Cugat Dance Academy SCD

    A més, dissabte 30 d'abril, La Unió acollirà una mostra de dansa en forma de tastets.

    Hi haurà també espectacles professionals de dansa contemporània com 'Hara' on participa Andrés Corchero, Premi Nacional de Dansa, al costat del pianista Agustí Fernández; 'Ánima Alma', del ballarí Francisco Lorza, i 'Dance me, Leonard Cohen', amb BJM-Les ballets de Montreal.

    Nou concurs d'Instagram
    Per a l'ocasió, també s'ha convocat per primera vegada un concurs d'Instagram. Sota l'etiqueta #SantCugatballa2022, els participants hauran de gravar un vídeo ballant en qualsevol estil en un espai emblemàtic o original de Sant Cugat i compartir-ho a través d'Instagram etiquetant @teatreauditori i @culturastc. El guanyador, que es donarà a conèixer el 29 d'abril, rebrà dues entrades per veure un espectacle de dansa al Teatre-Auditori i podrà fer una visita guiada a les instal·lacions d'aquest equipament, acompanyat d'un grup de persones que esculli.


    • Comparteix:

  • OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.