Torna Sant Jordi: sense restriccions però amb previsió de pluja

Enguany la diada se celebra sense restriccions Covid, però amb l'amenaça d'un aiguat que podria cancel·lar alguns actes


Temes relacionats

Cugat Mèdia celebrarà Sant Jordi amb un programa de ràdio especial des de la plaça d'Octavià (20/abr/22)

Sant Cugat tornarà a viure un Sant Jordi com el d'abans de la pandèmia, amb més de 80 parades de llibres i roses (11/abr/22)

Òmnium prepara un Sant Jordi amb contacontes, música i titelles per a la canalla a la plaça d'en Coll ( 8/abr/22)


  • Comparteix:

Imatge del Sant Jordi de 2021 a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del Sant Jordi de 2021 a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

La pluja amenaça el primer Sant Jordi sense restriccions per la Covid-19 tant a Sant Cugat com a gran part del territori català. Més de 80 parades de roses i llibres s'han plantat a la plaça d'Octavià a primera hora del matí per assortir els santcugatencs i santcugatenques en aquest dia tan assenyalat. A més, plogui, nevi o surti el sol, Cugat Mèdia serà a peu de carrer amb un programa de ràdio especial en directe, en el qual es donaran a conèixer els guanyadors del 15è Concurs de Microrelats.

CONSULTA AQUÍ LA PROGRAMACIÓ DE SANT JORDI

Una de les novetats de la diada d'enguany és l'espai dedicat exclusivament a la canalla. Per iniciativa d'Òmnium Cultural, durant tot el matí, a la plaça d'en Coll, els llibres són més a l'abast que mai dels més menuts, col·locats a la seva alçada perquè puguin remenar i triar. A més, en aquest mateix espai hi ha programades al llarg del matí un contacontes, una actuació musical i un espectacle de titelles.

D'altra banda, amb motiu de l'Any Ferrater hi ha prevista una lectura de poemes del llibre 'Les dones i els dies', també a la plaça d'en Coll, a les 19 h. Una activitat de les moltes que hi ha previstes al llarg de l'any 2022 per commemorar el centenari del naixement d'aquest escriptor, que va viure els últims anys de la seva vida a Sant Cugat.

Finalment, la música també té el seu espai en aquesta diada amb diferents concerts i espectacles. A partir de les 12 h, la música tradicional s'escamparà per la plaça de l'Om, a la vegada que a la plaça d'Octavià l'Escola de música i dansa Fusió oferirà diverses actuacions al voltant de les paradetes. A les 12.30 h, el Celler Modernista acollirà un concert de l'Orquestra Fusió Sant Cugat i, a les 19 h, la plaça d'Octavià serà l'escenari d'una cantada de cant coral tradicional. Finalment, l'església del Monestir acollirà, a les 20.30 h, el concert de Sant Jordi 'Música per la pau a Ucraïna'.

CONSULTA AQUÍ LA PROGRAMACIÓ DE SANT JORDI



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.