Un conte escrit per un nen de vuit anys

Èric Navarro ha escrit 'Flairi, el drac valent', una història que fomenta la intel·ligència emocional


  • Comparteix:

Èric Navarro Cots amb el llibre 'Flairi, el drac valent' / Foto: Cedida

Èric Navarro Cots amb el llibre 'Flairi, el drac valent' / Foto: Cedida

L'alumne de l'escola Avenç de Sant Cugat Èric Navarro Cots, nascut l'any 2012, ha escrit el conte 'Flairi, el drac valent', publicat per l'editorial DraccoBooks en català i castellà. Mitjançant 'la seva extraordinària imaginació' i creativitat artística ha plasmat en un llibre infantil la importància de la intel·ligència emocional. El jove santcugatenc, de fet, ha comptat amb l'ajuda de la seva mare, Anna Cots, que és dissenyadora gràfica, per fer totes les il·lustracions de la història. Cots ha explicat a Cugat Mèdia que volien fer un conte 'de veritat' per poder-lo llegir abans d'anar a dormir amb els seus germans.

Èric va escriure la història quan tenia vuit anys. A causa de la pandèmia, encara no havia pogut presentar-la als Jocs Florals de l'escola, on va rebre el guardó Ou de dracolitterae de la Fundació Collserola, un premi que el va motivar a seguir treballant. Posteriorment, l'editorial DraccoBooks va apostar per aquesta història per publicar-la en un llibre.

'Flaire, el drac valent' explica la història d'un drac que vol trobar amics que se l'estimin de veritat i que s'acaba convertint en l'heroi dels qui abans no el respectaven. L'autor hi tracta temes com l'assetjament i l'empatia. El llibre es pot comprar a llibreries i plataformes com Amazon i Agapea.


Anna Cots

El vaig ajudar en tot aquest procés, jo soc dissenyadora gràfica i vaig dir: "li publiquem el conte". Vaig pensar de fer-li un com el que a ell li agrada llegir cada nit, per poder-ho fer amb els seus germans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.