L'alumnat del Taller Triangle 'alça el vol'

L'espai creatiu ha inaugurat la seva 36a mostra, que recull la feina feta pels artistes durant el curs


  • Comparteix:

Un espai de la 36a Mostra del Taller Triangle / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Un espai de la 36a Mostra del Taller Triangle / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

La feina i la creativitat de l'alumnat del Taller Triangle es posa de manifest un cop més. El taller creatiu ha inaugurat aquest dilluns, a la Casa de Cultura, la 36a mostra, on es pot veure la feina feta durant el curs. L'exposició, que es podrà veure fins al 18 de maig, arriba després de dos anys sense poder fer-se a causa de la pandèmia. Precisament, la crisi sanitària ha marcat moltes de les obres que s'hi poden veure: 'Recorem el dia que vam sortir al carrer i ens vam conèixer en persona, i vam anar a dibuixar al carrer', ha rememorat la coordinadora del Taller Triangle, Cristina Méndez, tot fent referència a què malgrat el confinament van poder treballar, malgrat no fer-ho presencialment

La mostra posa de manifest aquesta feina feta, però no recull aquelles "vivències" que s'han quedat a l'aula. Tot i això, Méndez ha subratllat que l'exposició pot permetre "imaginar" aquestes estones. "Hi ha coses coses que no veureu, com quan vam construir una càmera fosca gegant, o algunes intervencions efímeres", ha relatat la coordinadora.

A la inauguració d'aquest dilluns hi han assistit desenes d'infants que, acompanyats pels familiars, han mostrat amb il·lusió la feina que han fet durant el curs. Tot plegat és una iniciativa, ha explicat l'alcaldessa, Mireia Ingla, que està "més que consolidada" i que reforça el tarannà de "terra d'artistes" de Sant Cugat. "Cal garantir que hi hagi infants que segueixin aquest fil conductor del treball creatiu i artístic", ha reflexionat l'alcaldessa, alhora que ha celebrat que, efectivament, hi ha planter.




Cristina Méndez

Hi ha coses que no veureu: les vivències que hem tingut. Per exemple, com vam construir una càmera fosca gegant, o moltes intervencions efímeres.

Mireia Ingla

Aquesta terra d'artistes necessita garantir que hi hagi infants que segueixin el fil conductor del treball artístic. Veient el planter, això queda garantit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.