El Museu presenta 15 exposicions per al 2005 amb especial protagonisme dels autors i les tradicions locals


  • Comparteix:

La Casa de Cultura comptarà amb 14 exposicions que posaran especial èmfasi a les arts visuals i les propostes educatives

La Casa de Cultura comptarà amb 14 exposicions que posaran especial èmfasi a les arts visuals i les propostes educatives

El Museu de Sant Cugat acollirà, al llarg d'aquest any, un total de 15 exposicions dividies en mostres de gran format, artistes locals i exposicions de petit format, i entre les que destaquen una exposició d'icones russes, una de Lluís Ribas sobre el Marroc o una altra d'art contemporani. De la seva banda, la Casa de Cultura acollirà 14 mostres amb un especial èmfasi en les arts visuals i en els temes educatius.

La programació del Museu de Sant Cugat compta, per aquest 2005, amb 15 exposicions que volen ajudar a preservar i difondre el patrimoni de la ciutat així com els artistes locals, i fer-ho a través de les institucions però també de les entitats. Amb aquesta voluntat, la programació s'ha dividit en 3 grans blocs, tal i com explica la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé.

Àngels Solé

La programació del museu està en la linea de construir cultura a través de la societat civil i les institucions.


Entre les principals exposicions, destaca la mostra de Kim Manresa, que s'ha prorrogat fins el dia 20 d'aquest mes, una exposició d'icones russes o una altra d'art contemporani. També hi ha programades dues exposicions de Teresa Farrés i de Lluís Ribas, dins el cicle dedicat a artistes de Sant Cugat, i no hi faltaran mostres dedicades a l'Any del Llibre i la Lectura o exposicions fotogràfiques sobre les tradicions santcugatenques com Sant Medir o el ball del 'Paga-li Joan'.

Pel que fa a la Casa de Cultura, aquest espai aplegarà un total de 14 activitats i exposicions amb un especial èmfasi a les arts plàstiques i també a les propostes educatives. Així ho explica Àngels Solé

Àngels Solé

Les arts visuals ocupen un espai moltimportant dins la Casa de Cultura. Hi hauran sis exposicions que fan referència a aquest àmbit.


Entre les exposicions que es podran veure a la Casa de Cultura, destaca la mostra de la santcugatenca Neus Colet titulada "Llibres mecànics", i que s'emmarca dins l'Any del Llibre i la Lectura de la ciutat o la mostra dels treballs de l'Escola Triangle, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.