Sant Cugat celebrarà el Dia Internacional dels Museus amb una setmana d'activitats culturals

A més, torna la Nit dels Museus, que permetrà visitar diferents espais museístics de la ciutat el 14 de maig al vespre


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Museu del Monestir / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge d'arxiu del Museu del Monestir / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Sant Cugat es prepara per al Dia Internacional dels Museus, que se celebra el 18 de maig, amb un programa d'activitats que s'allargarà del 14 al 22 de maig i que porta per lema 'El poder dels museus'. Així, els santcugatencs podran gaudir de tot un seguit de propostes intergeneracionals i gratuïtes, entre les quals, visites comentades, tallers, música i exposicions. A més, el dissabte 14 de maig torna la Nit dels Museus, amb la possibilitat de visitar el Museu del Monestir, la Casa Museu Cal Gerrer, el Museu del Còmic i el Centre d'Art Maristany de 19 a 22 h de la nit.


CONSULTA EL PROGRAMA COMPLET AQUÍ

El mateix 14 de maig, el claustre del Monestir acollirà, a les 20 h, el 'Concert Al-Majnún. La Petjada Andalusina', a càrrec de Burruezo & Nur Camerata. Es tracta d'un concert amb peces inspirades en el món d'al-Àndalus i algunes cançons tradicionals andalusines interpretades sota nous prismes.

Una altra de les activitats destacades serà 'Slam Poetry al claustre', a càrrec de Sotasons, que oferirà, el diumenge, 22 de maig a les 12 h, una master class de poesia escènica i expressivitat, seguida d'una competició d'Slam Poetry oberta al públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.