El grup d'artistes santcugatencs Art Cugat s'estrena a l'Ateneu amb una exposició conjunta

Del 13 de maig al 6 de juny Jaume Ibars, Carles Martínez, Mon i Gud exposen de forma col·lectiva les seves obres


  • Comparteix:

Algunes de les obres exposades / Foto: Ateneu Santcugatenc

Algunes de les obres exposades / Foto: Ateneu Santcugatenc

El col·lectiu artístic santcugatenc Art Cugat, format per quatre pintors santcugatencs comparteix experiències, aspiracions i s'ajuda en el camp de la creació. I tot plegat ho posen de manifest en la primera exposició d'aquest grup, que s'ha inaugurat aquest divendres a l'Ateneu. Així, la mostra inclou obres de Jaume Ibars, Carles Martínez, Mon i Gud, i es pot veure fins al 6 de juny. Es preveu que la organització faci trobades regulars amb altres entitats municipals.

Ibars ha explicat a Cugat Mèdia, que d'unes converses amistoses va néixer la voluntat de voler mostrar els resultats artístics de forma col·lectiva. El pintor treballa amb sorres de diverses procedències, sacs i cartró, a partir d'aquí realitza colaixs. La resta d'artistes apliquen formats acrílics: Martínez s'interessa per l'abstracció geomètrica, Mon intenta plasmar el desenvolupament de l'ésser humà i, finalment, Gud experimenta lliurement amb textures, colors i materials.

Els membres d'Art Cugat que han exposat a l'Ateneu

Els membres d'Art Cugat que han exposat a l'Ateneu / Foto: Ateneu Santcugatenc

Els components d'Art Cugat usen estils i conceptes molt diferents, però els uneix, segons Ibars, la creativitat i la voluntat d'atraure a l'espectador.


Carles Martínez

Art Cugat és un col·lectiu d'artistes plàstics de Sant Cugat que comparteixen les seves experiències de treball en el camp de la creació. A partir de converses va néixer la voluntat d'ajuntar-nos i fer coses junts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.