La flautista santcugatenca Elisabet Franch presenta nou disc al Teatre-Auditori

Durant la presentació, Franch ha interpretat algunes de les peces del disc acompanyada al piano d'Albert Guinovart


Temes relacionats

La flautista santcugatenca Elisabet Franch publica nou disc de la mà de Sony Classical (11/mai/22)


  • Comparteix:

Elisabet Franch, aquest divendres al Teatre-Auditori Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Elisabet Franch, aquest divendres al Teatre-Auditori Sant Cugat / Foto: Ajuntament

La flautista santcugatenca Elisabet Franch ha presentat, aquest divendres, el seu nou disc 'Franch plays Franck', amb el qual ha debutat amb el segell Sony Classical. Ho ha fet a casa, al Teatre-Auditori, en un acte obert a la ciutadania i que ha comptat amb l'assistència de l'alcaldessa, Mireia Ingla, i la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona. Després de la presentació del disc, Franch ha ofert al públic una interpretació musical en directe de part del repertori del disc acompanyada del pianista Albert Guinovart.

El treball és un homenatge al compositor César Franck en el bicentenari del seu naixement. També inclou la primera gravació mundial de la Sonata per a violí i piano núm. 2 Op. 13 d'Edvard Grieg en una edició realitzada per la mateixa Elisabet Franch per a flauta i piano.

Formalment, el disc està dividit en tres parts. A la primera, s'interpreta 'La Sonata en La Major' i 'Aimer', de César Franck. Les altres dues parts que completen el disc són del compositor i pianista noruec Edvard Grieg, amb 'La Sonata número 2 en Sol Major', i l'obra 'Introduction et rondo capriccioso', de Camille Saint-Saëns. Originalment, les peces eren pensades per a violí, però Franch ha fet una adaptació per a flauta travessera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.