Nova sessió de CineXic als Cinemes Sant Cugat, amb 'La meva setmana extraordinària amb la Tess'

El programa, impulsat per Òmnium, Pack Màgic i Rita&Luca, ha abaratit el preu de les entrades


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu dels Cinemes Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu dels Cinemes Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Els Cinemes Sant Cugat acullen aquest diumenge la cinquena projecció del repertori de pel·lícules del programa CineXic, impulsat per Òmnium Cultural i les distribuïdores Pack Màgic i Rita&Luca. Es tracta d'un circuit de sales d'arreu del territori que, en el cas de Sant Cugat, ofereix un diumenge al mes una pel·lícula de qualitat artística i pedagògica doblada al català, d'origen europeu i destinada al públic familiar amb infants d'entre 3 i 12 anys. Per facilitar l'accessibilitat de les famílies, els Cinemes Sant Cugat ha abaixat el preu de l'entrada a cinc euros i a tres per als socis d'Òmnium.

La projecció d'aquest cap de setmana és 'La meva setmana extraordinària amb la Tess', d'Steven Wouterlood. Explica la història de Sam, un nen d'11 anys, que mentre està de vacances d'estiu amb la família coneix a Tess, una nena que el farà reflexionar sobre el valor de l'amistat i la família. Es tracta d'una pel·lícula premiada a múltiples festivals internacionals com el New York International Film Festival i, com tota la resta, es projectarà doblada al català.

CineXic continuarà oferint després de l'estiu tres projeccions més: 'El regal de la Molly Monstre', 'Blinti, una youtuber sense fronteres' i 'Pippi i el senyor sense son'. A més, la pàgina web del programa ofereix materials didàctics descarregables sobre el repertori cinematogràfic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.