El grup santcugatenc La Cantina publica el seu tercer single, 'Danzas al fuego'

La nova cançó del projecte musical és un cant a la llibertat col·lectiva i a la cohesió que apel·la a la justícia social


  • Comparteix:

Els vuit integrants del grup musical santcugatenc La Cantina / Foto: Cedida

Els vuit integrants del grup musical santcugatenc La Cantina / Foto: Cedida

El grup de música santcugatenc La Cantina ha llençat el seu tercer senzill, 'Danzas al fuego', una alternativa fresca i festiva amb una combinació de ritmes llatins i una fusió emblemàtica de recursos estilístics propis de disco i funk. La Cantina, nascut el 2020 a Sant Cugat, es descriu com un projecte musical que transmet un missatge compromès amb les lluites socials.

'Danzas al fuego' alça un missatge en un to clar i combatiu que pretén posar en evidència les desigualtats socials que imperen a la societat espanyola. La cançó a més d'intentar fer "una crítica al sistema monàrquic d'Espanya", encoratja al grup musical a "formar part d'aquesta lluita constant per erradicar aquesta diferència", ha explicat la saxofonista de La Cantina, la santcugatenca Ivet Patxot.

La Cantina, grup format per vuit integrants, defineix el seu estil com "una mescla de rock, ritmes llatins, funk i rap, amb melodies de vents més aviat pròpies del reggae o l'ska".

Amb aquest tercer senzill, el grup musical marca un punt final a la presentació del seu primer treball com a grup. El proper dissabte 11 de juny, pujarà als escenaris a Sant Cugat, amb motiu de la Festa de l'Esplai Sarau. "És el primer concert que fem a casa, que és on va néixer el grup, i ens fa molta il·lusió", ha assegurat Patxot.

'Danzas al fuego' està disponible a Youtube i a totes les altres plataformes digitals.




Ivet Patxot

Aquesta cançó intenta ser una crítica al sistema monàrquic que hi ha a Espanya. Fa una crítica que hem volgut fer a través d'una cançó més ballable i més festiva. Per això hi ha una mica aquest contrast.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.