El fotògraf santcuagtenc Kim Manresa presenta a Barcelona una mostra sobre l'ONG Pallassos sense Fronteres


  • Comparteix:

'Río de esperanza' és la nova exposició del fotoperiodista santcugatenc Kim Manresa que es pot veure fins el 16 d'abril a la galeria Ob-Art de Barcelona. En aquesta ocasió Manresa ens mostra les actuacions que l'ONG Pallassos sense Fronteres realitza en zones en conflicte d'arreu del món.

Palestina, Iraq i Mali són alguns dels llocs on el fotograf santcugatenc, Kim Manresa, ha acompanyat a la ONG Pallassos sense Fronteres per retratar la part més esperançadora dels conflictes.

El resultat d'aquest seguiment és la mostra 'Río de esperanza', que s'exposa a la galeria Ob-Art de Barcelona fins el proper 16 d'abril.

Des de 1999, Manresa ha seguit les actuacions a diversos conflictes de Pallassos sense Fronteres. La propera tardor, l'editorial Blume publicarà un llibre que recull una trenta d'imatges de l'exposició comentades pel cantautor Pedro Guerra i el periodista Huertas Claverías, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.