'Breu Història de Sant Cugat del Vallès': des de l'època romana fins a l'actualitat

Frederic Cabanas i Domènec Miquel són els autors d'aquesta publicació D'Octavià Edicions

D'esquerra a dreta, Domènec Miquel i Frederic Cabanas / Foto: Cugat Mèdia

Cultura

Publicat el 19/jun/22 per Joan Garcia

'Breu Història de Sant Cugat del Vallès' és un llibre de butxaca de 112 pàgines escrit per Frederic Cabanas i Domènec Miquel i publicat per D'Octavià Edicions. El llibre ha sortit a la venda aquest dissabte i es podrà adquirir a les llibreries de la nostra ciutat. 1.000 exemplars integren la primera edició amb més d'un centenar de fotografies, algunes d'elles inèdites. Frederic Cabanas defineix el llibre com 'amè, portable i ràpid de llegir'. Domènec Miquel destaca que 'en aquesta publicació desmitifiquem històries sobre el Monestir'.

Un llibre de butxaca, sintètic i que permet conèixer Sant Cugat des de l'arribada dels romans fins als nostres dies. Aquest és el missatge que han volgut transmetre els dos autors a la presentació del llibre al museu de Cal Gerrer davant una vintena de persones. Tots dos autors han escrit més d'una desena de llibres, però aquest és el primer que publiquen de manera compartida.

El llibre té un cost de 22 euros i es pot adquirir tant en castellà com en català. Frederic Cabanas ha ressaltat que "és un llibre necessari per a la bibliografia de Sant Cugat". Domènec Miquel ha destacat que "la publicació explica molts dels falsos mites del Monestir".




DECLARACIONS

Domènec Miquel

El llibre vol desmitificar falses històries sobre el Monestir.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Frederic Cabanas

És un llibre que falta a la bibliografia de Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio