Oberta la convocatòria del 19è Premi Literari de Valldoreix

Es tracta d'un certamen literari que organitza l'EMD de Valldoreix


  • Comparteix:

Els guanyadors del darrer Premi Literari de Valldoreix / Foto: EMD

Els guanyadors del darrer Premi Literari de Valldoreix / Foto: EMD

L'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix ha obert la convocatòria del 19è Premi Literari de la vila. Es tracta d'un certamen que premia les millors plomes novells en llengua catalana en categoria juvenil (entre els 14 i els 17 anys) i adulta (a partir dels 18 anys). El concurs està organitzat per les àrees de Cultura i Joventut de l'administració descentralitzada i el termini de presentació finalitzarà el 30 de setembre.

CONSULTA AQUÍ LES BASES DEL CERTAMEN

El premi va enfocat a aquells autors que no han participat en cap de les dues convocatòries anteriors i que presentin una narració original en llengua catalana, que no s'hagi publicat en cap format ni difós per internet. La temàtica de les obres a presentar és lliure, però ha de tenir una extensió determinada. En el cas de la categoria juvenil, un mínim de cinc folis i un màxim de 10. Pel que fa a la modalitat adulta, entre 10 i 20 folis DIN-A4.

La persona guanyadora de cada categoria serà premiada amb 2.000 euros i la seva obra respectiva serà editada i publicada en format imprès, juntament amb una breu descripció de la persona a càrrec de l'autoria.

El veredicte del jurat, format per quatre vocals amb la presidència de la vocal de Cultura, Susana Herrada, serà inapel·lable. Es donarà a conèixer en la junta de veïns de Valldoreix el mes de desembre, posteriorment també es farà públic al web de l'EMD.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.