La gira de Camel '50 Years Strong' farà parada a Sant Cugat

El grup de rock progressiu actuarà al Teatre-Auditori l'1 de maig de 2023


  • Comparteix:

Imatge dels integrants de Camel / Foto: Faro Producciones

Imatge dels integrants de Camel / Foto: Faro Producciones

El grup musical Camel portarà a Sant Cugat la seva gira mundial, '50 Years Strong', que celebra el mig segle de trajectòria. El concert tindrà lloc al Teatre-Auditori l'1 de maig de 2023, amb la participació dels membres de la banda Colin Bass (baix), Denis Clement (bateria), Andrew Latimer (veu) i Peter Jones (multiinstrumentista).

El concert, les entrades del qual ja estan a la venda, farà un repàs de la trajectòria dels 50 anys de vida del grup. Camel va fundar-se el 1971 a Guildford (Surrey, Anglaterra) i als quatre integrants del grup musical se'ls considera "pioners" del rock progressiu i un dels "pilars fonamentals" del gènere, al costat de bandes com Pink Floyd, Genesis o King Crimson. Camel combina elements propis del jazz, la música clàssica i barroca, el blues i, fins i tot, la música electrònica.

La banda va estar sense actuar durant uns anys, després que Andrew Latimer patís una malaltia. Després de superar-la, el 2013 Camel van tornar als escenaris. L'última gira va ser el 2018 i va ser plasmada en un DVD en directe al Royal Albert Hall de Londres.



Altres localitats internacionals que acolliran aquesta mateixa gira són Londres, Dublín, Birmingham, Manchester i Edimburg, entre d'altres. A l'Estat espanyol també actuaran a Madrid, Granada i Cadis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.