Els representants sindicals esperen que la vaga forci el govern a retirar la reforma laboral


  • Comparteix:

La repercussió i les conseqüències de les mesures que tindrà la reforma laboral del partit popular han estat els temes que han centrat la darrera xerrada organitzada per EUiA. Durant l'acte, els conferenciants han explicat quines són les raons que justifiquen la vaga de demà.

Salvador López, membre de Comissions Obreres i Josep Bel, per part de la plataforma contra l'europa del capital, han estat els encarregats de conduir aquesta xerrada. Durant l'acte, els dos sindicalistes han analitzat els punts febles del decret del govern per arribar a la conclusió que aquest resulta inviable. Segons Salvador López, l'objectiu de la vaga és demanar que es retiri el decret i es torni a començar de nou.

Salvador López



Salvador López afirma que s'han de fer nombroses remodelacions però en direcció contrària a les que proposa el govern. Segons López, fa temps que els sindicats treballen en aquest tema.

Salvador López



Al voltant d'una desena de persones s'han reunit a la casa de cultura per participar en aquest acte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.