Els Caparrots escalfen motors per a la 6a Diada de Testes

La jornada se celebrarà dissabte 24 de setembre després de dos anys de pausa a causa de la pandèmia


  • Comparteix:

Ballada dels Caparrots de Sant Cugat durant la darrera Festa de Tardor / Foto: Cugat Mèdia

Ballada dels Caparrots de Sant Cugat durant la darrera Festa de Tardor / Foto: Cugat Mèdia

La 6a Diada de Testes traurà els Caparrots de Sant Cugat a ballar al carrer aquest dissabte 24 de setembre. La Diada de Testes no s'havia pogut celebrar des del 2019 a causa de la pandèmia. Així, després de dos anys de pausa, caparrots i caparrotes es convertiran, per un dia, en els protagonistes de la ciutat. La plaça de l'Om i la plaça d'Octavià seran els escenaris principals on se celebraran les activitats, tot i que l'entitat també farà una cercavila que recorrerà bona part dels carrers del centre.

Així doncs, la plaça de l'Om acollirà, a les 11 h, una sessió de contacontes amb Eva Tataret. Tot seguit, d'11.30 a 13.30 h, s'organitzarà un taller de construcció de caparrots. A la tarda, l'activitat es traslladarà a la plaça d'Octavià. Primer, amb un berenar popular, a les 17 h, que donarà pas, a les 17.45 h, a l'inici de la cercavila pels carrers del centre, amb arribada, a les 19 h, a la mateixa plaça. A continuació hi haurà uns parlaments i, a les 19.15, les colles faran una mostra de balls. Per acabar, hi haurà un concert de música folk a càrrec de Calcetes Tradis, de 19.45 a 20.45 h.

Més informació

El recorregut de la cercavila, que sortirà de la plaça d'Octavià, passarà pel carrer de Santiago Rusiñol, el carrer del Carme, la Rambla del Celler, el carrer de Sant Bonaventura, la plaça de Barcelona, el carrer Xerric, el carrer Santa Maria, la plaça Quatre Cantons, el carrer de l'Endavallada, la plaça Sant Pere, i el carrer Major i, per acabar, de nou la plaça d'Octavià.

La jornada comptarà amb els Capgrossos de Premià de Mar, els Capgrossos de Martorell, els Capgrossos de Sant Quintí de Mediona i els Capgrossos de Cubelles com a colles convidades. A més, també participaran en la diada els grallers i timbalers de l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.