La segona trobada de corals escolars emociona el públic del Teatre Auditori


  • Comparteix:

Uns 450 alumnes de 9 centres educatius han participat en aquesta iniciativa

Uns 450 alumnes de 9 centres educatius han participat en aquesta iniciativa

Uns 450 alumnes de primària han participat aquest dimecres al Teatre Auditori a la segona Trobada de Corals Escolars. Els nens i nenes, de set anys d'edat i provinents de 9 centres educatius diferents, han cantat diverses cançons populars i han unit les seves veus per interpretar conjuntament la cantata 'El follet valent'.

Els 450 alumnes de primària que han protagonitzat el concert de la segona Trobada de Corals Escolars han aconseguit omplir a vessar el Teatre Auditori. El concert, celebrat aquest dimecres, ha constat de dues parts. La primera ha estat dedicada a les cançons populars i d'autor, mentre que a la segona part tots els participants han unit les seves veus per cantar conjuntament la cantata 'El follet valent'.

La tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha assegurat que l'espectacle ha estat tot un èxit. Solé ha volgut destacar l'esforç que han realitzat les nou escoles participants en aquesta iniciativa. L'escoltem.

Àngels Solé

Ha estat tot un èxit, igual que la primera edició. Cal remarcar l'esforç que s'ha fet des de les nous escoles per dur a l'escenari aquest concert que ha emocionat tant.


I és que l'espectacle ha emocionat en tot moment a pares i coneguts dels petits. El moment més intens, segons la coordinadora de la iniciativa, Mireia Blázquez, ha estat quan tots els nens i nenes han unit les seves veus per cantar plegats una cantata.

Mireia Blázquez

Potser el moment més emotiu ha estat a la segona part, quan tots els nens han cantat junts la cantata "El Follet valent".


A la segona trobada de corals escolars han participat alumnes de 8 escoles públiques i una concertada. Recordem que la idea de celebrar aquesta trobada va sorgir del grup de treball dels mestres d'educació primària, per tal de motivar els seus alumnes i potenciar el cant coral a les escoles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.