La música en família torna amb l'11a edició del festival Petits Camaleons

El festival familiar dona el tret de sortida aquest divendres als 77 concerts programats


  • Comparteix:

Imatge d'una de les actuacions de Petits Camaleons / Foto: Ajuntament

Imatge d'una de les actuacions de Petits Camaleons / Foto: Ajuntament

El festival Petits Camaleons torna a la normalitat prepandèmica, amb l'11a edició. La proposta arrenca aquest divendres, després que la festa inaugural prevista per diumenge passat s'hagi mogut a aquest divendres per la pluja. Enguany, al cartell hi apareixen noms com Stay Homas, Els Catarres, Buhos, Delafé, Roba Estesa i Ginestà. Pel que fa als artistes locals, hi participen Decibelles, Pere Martínez i Iker i Selma. Les entrades, que oscil·len entre els 18 i els 28 euros, estan a punt d'exhaurir-se. El primer tast, però, es va poder fer el dimecres 28 de setembre amb tres tallers de música per a infants.


COMPRA LES ENTRADES AQUÍ

La cita musical Petits Camaleons compta amb 77 concerts de 35 artistes diferents. La festa inaugural del festival, oberta a tothom, finalment tindrà lloc aquest divendres amb Heavy per Xics (19 h, plaça Octavià) i abans una cercavila musical (18 h) des de la plaça de Lluís Millet i la plaça d'en Coll.

El mateix divendres també s'ha programat 'La festa dels pares' amb un concert a les 21 h al Teatre-Auditori dels Stay Homas. Dissabte i diumenge 1 i 2 d'octubre arribarà la programació familiar amb tots els artistes convidats.

La proposta musical, organitzada per No Sonores i l'Ajuntament, compta amb diferents escenaris per aquesta edició: el Teatre-Auditori, la carpa de l'Arborètum, la carpa de Torreblanca, l'Aula Magna del Conservatori, l'Escenari La Pua, el Pati del Conservatori i la plaça d'Octavià. Les condicions dels concerts estan adaptades per als més petits, tant pel que fa a l'espai com al so.

Aquest any hi haurà un espai nou, que serà l'Espai Cugat Mèdia. Es tracta de la sala de premsa on els infants podran fer preguntes als artistes. Aquestes roda de premsa les dinamitzaran els treballadors de Cugat Mèdia.

CONSULTA AQUÍ EL PROGRAMA COMPLET



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.