El Sant Cugat Fantàstic arrenca amb 'sang i fetge' als Cinemes Sant Cugat

El festival de cinema, que celebra la seva vuitena edició, ha començat aquest divendres i s'allargarà fins diumenge


Temes relacionats

La 8a edició del Sant Cugat Fantàstic posa el focus en els fenòmens paranormals (21/set/22)


  • Comparteix:

Un moment de la inauguració d'aquest divendres / Foto: Cugat Mèdia

Un moment de la inauguració d'aquest divendres / Foto: Cugat Mèdia

El festival Sant Cugat Fantàstic ha arrencat, per vuitè any consecutiu, als Cinemes Sant Cugat. Ho ha fet amb dues pel·lícules inèdites a l'Estat espanyol: 'Daddy's girl', de Julian Richards, i 'El desarmadero', d'Eduardo Pinto. La primera, ideal per als amants dels films 'de sang i fetge', segons el codirector del festival Joan Ramon Armadàs, i, la segona, ambientada en un abocador de cotxes on hi passen coses 'que no voldries que passessin a casa teva'. Els assistents a la inauguració del festival també han pogut gaudir dels curtmetratges 'Ni a sol ni a sombra', de Talia Hernando, i 'La luz', de Iago de Soto.

CONSULTA LA PROGRAMACIÓ COMPLETA AQUÍ

En aquesta primera jornada cinèfila, Armadàs s'ha mostrat "content" de celebrar el festival per poder any consecutiu a Sant Cugat, tant pel fet de veure que "any rere any molts santcugatencs i persones de fora s'hi interessen", com també per "poder mostrar continguts de cinema fantàstic de gran qualitat", ha dit.

El festival continuarà dissabte i diumenge amb gairebé una desena de sessions, entre les quals destaquen el passi de 'The Entity', una pel·lícula sobre esperits que comptarà amb una xerrada posterior a càrrec del professor Sebastià d'Arbó; i el passi de 'Lagunas, la guarida del diablo', de l'altre codirector del festival, Marc Carreté.

CONSULTA LA PROGRAMACIÓ COMPLETA AQUÍ


Joan Ramon Armadàs

Estem molt contents de seguir poder-lo fent, que ja és molt, i de veure com any rere any tenim molts santcugatencs i persones de fora que s'hi interessen.Contents també de poder mostrar continguts de cinema fantàstic, tan internacionals com nacionals, de gran qualitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.