L'Orquestra Simfònica Sant Cugat presenta una nova temporada disposada a brillar

El primer concert de la temporada 2022-2023 és el 'Rèquiem de Fauré'


  • Comparteix:

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat ha presentat la seva nova temporada aquest dissabte amb un concert al vestíbul del Teatre-Auditori. Amb un programa que ha fet un recorregut per bandes sonores de pel·lícules com 'La llista de Schindler' o 'El senyor dels anells', el concert ha servit per donar el tret de sortida a una temporada que el director de l'orquestra, Josep Ferré, ha descrit com a 'molt ambiciosa'. Amb motiu del 30è aniversari de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat fa dos anys, s'han entregat dos gravats a Televisió Sant Cugat i a Cugat Mèdia que han recollit els seus respectius directors: Romà Ventura i Mònica Lablanca.

"És una temporada de nivell europeu amb concerts brillantíssims i espectaculars", ha recalcat Ferré. "'Quadres d'una exposició' és una música brillant, el concert de Sibelius, el concert de Sant Jordi... és una programació molt variada, cada concert no té res a veure amb l'anterior, i és un concert de gran format", ha avançat també el director.

El primer concert de la temporada 2022-2023 programat és el 'Rèquiem de Fauré', previst pel divendres 28 d'octubre a les 20 h. La presidenta de la Fundació Música Simfònica i de Cambra, Flora Puntos, ha convidat tothom a assistir-hi. "Per mi, és una música que potser definiria que quan l'escoltes, et dibuixa un ambient musical molt especial perquè... té una harmonia...", ha comentat Puntos fent referència al 'Rèquiem de Fauré'.




Josep Ferré

És una temporada de nivell europeu amb concerts brillantíssims i espectaculars. 'Quadres d'una exposició' és una música brillant, el concert de Sibelius, el concert de Sant Jordi... és una programació molt variada, cada concert no té res a veure amb l'anterior, i és un concert de gran format.

Flora Puntós

Per mi, és una música que potser definiria que quan l'escoltes, et dibuixa un ambient musical molt especial perquè... té una harmonia...



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.