Els Caparrots omplen de somriures la cercavila de la 6a Diada de Testes

La diada ha començat al matí amb un contacontes i un taller de construcció de capgrossos


  • Comparteix:

Els Caparrots han omplert d'alegria i bon humor el centre de Sant Cugat aquest dissabte a la tarda, fent cercavila amb motiu de la 6a Diada de Testes. En un recorregut circular que ha sortit de la plaça d'Octavià, els Caparrots no han parat de ballar i de saludar els més menuts acompanyats de les colles convidades. La diada, però, ja ha començat al matí amb un contacontes amb Eva Tataret i un taller de construcció de capgrossos.

Juliette Ochoa, cap de colla dels Caparrots, ha explicat que les colles convidades a la cercavila han estat els Capgrossos de Premià de Mar, els Capgrossos de Martorell, els Capgrossos de Sant Quintí Mediona, i els Capgrossos de Cubelles. També s'ha mostrat molt contenta de poder recuperar la Diada de Testes, ja que no s'havia pogut celebrar des del 2019. "Després de tota la moguda de la pandèmia, en teníem moltes ganes", ha assegurat.



Juliette Ochoa

A veure... que no me'n descuidi cap! Els Capgrossos de Premià, els Capgrossos de Martorell, els Capgrossos de Sant Quintí Mediona, els Capgrossos de Cubelles, i nosaltres. Estem molt contents perquè feia dos anys que no ho podíem fer. Després de tota la moguda de la pandèmia, en teníem moltes ganes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.