La Simfònica reconeix la tasca de Cugat Mèdia durant els 30 anys de l'Orquestra

La directora, Mònica Lablanca, ha agraït el gest perquè, com a mitjà públic, "hem de fomentar el teixit cultural i associatiu de la ciutat"


Temes relacionats

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat presenta una nova temporada disposada a brillar (24/set/22)


  • Comparteix:

La presidenta de la Fundació Música Simfònica i de Cambra, Flora Puntos, entrega un reconeixement a la directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca / Foto: Mané Espinosa

La presidenta de la Fundació Música Simfònica i de Cambra, Flora Puntos, entrega un reconeixement a la directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca / Foto: Mané Espinosa

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC) ha reconegut la tasca informativa de Cugat Mèdia aquest dissabte, durant la presentació de la temporada 22-23. En el marc de la celebració dels 30 anys de l'entitat santcugatenca -fa dos anys-, la presidenta de la Fundació Música Simfònica i de Cambra, Flora Puntos, ha entregat a la directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca, un gravat que l’artista Adolf va realitzar amb motiu del 30è aniversari de l’OSSC. Lablanca ha destacat que aquest reconeixement 'ens omple de satisfacció i ens anima a seguir sent eix vertebrador i enllaç entre entitats i ciutadania', i que l'Orquestra és un exemple d'una entitat 'lluitadora i amb entusiasme'.

La directora de Cugat Mèdia també ha admès emocionada que "a vegades els gestos diuen molt més que les paraules, expressen la generositat, el reconeixement, els valors i l'estima cap a l'altre, i això és el que ha fet l'OSSC".

Foto de família de la presentació de la nova temporada de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat

Foto de família de la presentació de la nova temporada de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat / Foto: Mané Espinosa

El 1990 va néixer l'Orquestra de Cambra Sant Cugat, que posteriorment es va passar a dir amb el seu nom actual, l'Orquestra Simfònica Sant Cugat. Més de 700 concerts per tota Catalunya avalen la trajectòria de l'OSSC, que ha esdevingut "referent de força i il·lusió que li ha permès rebre el reconeixement de tot el sector musical a dins i fora de la ciutat i ser un gran referent en el seu àmbit", ha conclòs Lablanca.




Monica Lablanca

Estem molt agraïts. Cugat Mèdia, com a mitjà de servei públic ha de treballar per fomentar el teixit cultural i associatiu de la ciutat. Aquest és el nostre valor que ens identifica i la nostra raó d’existir. Per tant, tenir el reconeixement d’entitats com L’Orquestra Simfònica Sant Cugat que ha fet tant per promoure la música clàssica a la nostra ciutat, ens omple de satisfacció i ens anima a seguir sent eix vertebrador i enllaç entre entitats i ciutadania.

Monica Lablanca

L'OSSC és un exemple d'una entitat lluitadora i amb entusiasme: l'OSSC fa més de 30 anys que fa gaudir de la música clàssica i en viu a tots els santcugatencs i santcugatenques, fent una tasca incansable en favor de la música i de la ciutat. Un referent de força i il·lusió que li ha permès rebre el reconeixement de tot el sector musical a dins i fora de la ciutat i ser un gran referent en el seu àmbit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.