El Petits Camaleons enamora petits i grans

Sant Cugat s'ha omplert de propostes musicals dedicades al públic infantil i familiar durant tot un cap de setmana

Cultura

Publicat el 2/oct/22 per Maria Bragós / Miquel Blázquez

La música del Petits Camaleons ha sonat al llarg de tot aquest cap de setmana, oferint al públic infantil i familiar grups com Stay Homas, Pepet i Marieta, Ginestà, Roba Estesa, Els Catarres i Buhos. Alguns d'aquests grups també han estat a l'Espai Cugat Mèdia, oferint una roda de premsa a diferents grups d'infants que s'han convertit en periodistes durant una estona.

En la seva roda de premsa, Gemma Polo de Roba Estesa s'ha mostrat contenta que cada any es vegin al festival "més famílies que no són famílies normatives". "Això a nosaltres ens omple d'il·lusió i fantasia", ha recalcat la cantant. Per la seva banda, Èric Vergés d'Els Catarres ha explicat que el grup ha evolucionat moltíssim. "Hem tocat molts estils diferents, però jo crec que el que és Els Catarres, la idea no ha variat. Continuem sent les mateixes persones, sentim que hem de cantar les mateixes coses que cantàvem: a l'alegria, bon rotllo, de buscar la part positiva de la vida...", ha afegit.

Un cop acabat el Petits Camaleons, el director artístic del festival, Albert Puig, ha destacat que la cita ha tornat a ser "tot un èxit" i s'ha mostrat molt satisfet amb les actuacions musicals i, també, amb la resposta de la ciutadania santcugatenca, que l'any vinent podrà continuar gaudint de l'esdeveniment musical. En aquest sentit, la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, ha afegit que "l'avinentesa de l'Ajuntament de Sant Cugat amb l'entitat organitzadora és total" i que, després de tants anys, "és molt complicat entendre el Petits Camaleons sense la participació de la ciutat santcugatenca".








DECLARACIONS

Gemma Polo

L'ambient amb les famílies és molt interessant i que cada any es veuen més famílies que no són famílies normatives, i això a nosaltres ens omple d'il·lusió i fantasia.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Èric Vergés

Hem evolucionat moltíssim. Hem tocat molts estils diferents, però jo crec que el que és Els Catarres, la idea no ha variat. Continuem sent les mateixes persones, sentim que hem de cantar les mateixes coses que cantàvem: a l'alegria, bon rotllo, de buscar la part positiva de la vida...

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Albert Puig

Teníem moltes ganes de tornar a la normalitat i penso que el públic encara en tenia més. El festival ha estat un èxit i la venda d'entrades, enguany, també ha funcionat molt bé.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Esther Madrona

Crec que formem un bon binomi amb l'entitat que organitza el festival i comença a ser una relació difícilment separable. Penso que ara seria molt complicat pensar que el Petit Camaleons no es faci a la nostra ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio