Oberta la convocatòria del 8è Premi Ramon Barnils de periodisme d'investigació

El guardó premia reportatges publicats a mitjans nacionals i locals


  • Comparteix:

Fotografia d'arxiu del Premi Ramon Barnils 2019 / Foto: Cugat Mèdia

Fotografia d'arxiu del Premi Ramon Barnils 2019 / Foto: Cugat Mèdia

Ja està oberta la convocatòria per al 8è Premi Ramon Barnils de periodisme d'investigació. Es tracta d'un certamen impulsat pel Grup de Periodistes Ramon Barnils que reconeix el millor reportatge d'investigació en dues categories: publicacions en mitjans d'àmbit nacional i en mitjans locals i comarcals. Cadascun dels premis té una dotació de 1.500 euros. Els guardons es lliuraran el 21 de desembre en una trobada al Born CCM de Barcelona.

BASES I INSCRIPCIONS

Una de les novetats destacables d'aquesta nova edició és la incorporació al jurat del premi d'una de les persones premiades en una edició anterior. El seu nom, però, com la resta del jurat, no es farà públic fins a l'acte d'entrega dels premis.

Aquest premi rep el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat, l'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació (AMIC) i l'Institut d'Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida, i a més, compta amb la col·laboració de la Denominació d'Origen Terra Alta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.