Sant Cugat presumeix d'entitats durant la Festa de Tardor

L'entorn del Monestir ha acollit la gran festa de les entitats durant tot el cap de setmana


  • Comparteix:

La Festa de Tardor ha estat lloc de trobada entre les entitats santcugatenques i la ciutadania aquest cap de setmana. Totes les que ho han volgut s'han donat a conèixer amb diferents mostres i actuacions, i aquest diumenge també amb una fira d'entitats instal·lada a la plaça d'Octavià durant tot el matí.

El Grup Mediterrània, els Caparrots, l'Esbart Sant Cugat i la Unió Ciclista Sant Cugat han estat algunes de les entitats protagonistes del dissabte. El diumenge ha començat amb un assaig obert de 'Pedra i Sang' a la Casa de Cultura, i després la festa s'ha traslladat a la plaça d'Octavià, veient els Gegants ballar. A la mateixa plaça s'ha instal·lat la fira d'entitats, amb desenes d'estands en què aquestes s'han pogut donar a conèixer. També hi ha hagut una actuació musical a càrrec d'Aula de So, així com una ballada de sardanes amb la cobla Jovenívola de Sabadell a la plaça de l'U d'Octubre. Els Gausacs també han tingut el seu espai, amb una diada castellera en què els han acompanyat els Castellers de Vilafranca i els Castellers de Sabadell.

Al migdia ha arribat el moment de la lectura del manifest. La Festa de Tardor d'enguany duia com a lema 'Sant Cugat, ciutat integradora que aculli tothom i no expulsi ningú', i així ho ha fet palès el manifest. Olga Montecinos n'ha llegit una part, destacant que les entitats vinculades a la festa volen acollir en dos sentits: "Amb solidaritat i els braços oberts envers aquelles persones que malauradament han arribat a la nostra ciutat fugint de situacions on la seva vida corria perill. I amb els punys tancats i lluitant perquè ningú més no hagi de marxar en contra de la seva voluntat". Sobre aquest últim punt, ha culpabilitzat "uns preus de lloguer abusius i altres pressions econòmiques".





Olga Montecinos

Amb solidaritat i els braços oberts envers aquelles persones que malauradament han arribat a la nostra ciutat fugint de situacions on la seva vida corria perill. I amb els punys tancats i lluitant perquè ningú més no hagi de marxar en contra de la seva voluntat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.